<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Spamul poate ucide un site</title>
	<atom:link href="http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/</link>
	<description>[ chestii / cârcoteli / plictiseli ]</description>
	<lastBuildDate>Tue, 03 Jan 2012 06:52:52 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>By: Popescu</title>
		<link>http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/comment-page-1/#comment-142</link>
		<dc:creator>Popescu</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 12 Nov 2008 09:43:08 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/#comment-142</guid>
		<description>Bre nea gogu ... cum sa faca omu&#039; asta spam aici pe site. Pur si simplu spune lumii intregi ce mesaje nesolicitate a primit. Daca tu stii ca are hosting la globehosting atunci se schimba treaba. Pai globehosting vinde subdomenii si spune ca sunt domenii cu noua extensie romaneasca ... te astepti la ceva bun de la astia? Iar daca reclami ca un client de al lor face spam ii doare pe ei fix undeva. Eu am reclamat la ei multe mesaje din astea ... pana la urma tot ei faceau scandal zicand ca respectivii sunt concurenti ai mei si urmaresc eu sa ii distrug. Era vorba de un amarat ce vindea tricouri ... ce mai concurenta era ala pentru cineva.
Revenind la mesajul de fata ... este clar spam daca nu au fost solicitate informatii, iar faptul ca a primit de 10 ori mesajul este un argument suficient.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Bre nea gogu &#8230; cum sa faca omu&#8217; asta spam aici pe site. Pur si simplu spune lumii intregi ce mesaje nesolicitate a primit. Daca tu stii ca are hosting la globehosting atunci se schimba treaba. Pai globehosting vinde subdomenii si spune ca sunt domenii cu noua extensie romaneasca &#8230; te astepti la ceva bun de la astia? Iar daca reclami ca un client de al lor face spam ii doare pe ei fix undeva. Eu am reclamat la ei multe mesaje din astea &#8230; pana la urma tot ei faceau scandal zicand ca respectivii sunt concurenti ai mei si urmaresc eu sa ii distrug. Era vorba de un amarat ce vindea tricouri &#8230; ce mai concurenta era ala pentru cineva.<br />
Revenind la mesajul de fata &#8230; este clar spam daca nu au fost solicitate informatii, iar faptul ca a primit de 10 ori mesajul este un argument suficient.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: gigelchiazna</title>
		<link>http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/comment-page-1/#comment-108</link>
		<dc:creator>gigelchiazna</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 01 Aug 2007 11:25:55 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/#comment-108</guid>
		<description>ganja sucks :-p</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>ganja sucks :-p</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: gogule</title>
		<link>http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/comment-page-1/#comment-49</link>
		<dc:creator>gogule</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 30 May 2007 15:20:58 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.politiaweb.ro/2007/05/30/spamul-poate-ucide-un-site/#comment-49</guid>
		<description>dude, daca a cazut site-ul omului nu inseamna ca l-a doborat campania de spam :)  inseamna ca are host de 2 lei, adica globehosting.eu din baia mare :D
subiectu e de kk si face reclama la case... deci tu faci spam! :D</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>dude, daca a cazut site-ul omului nu inseamna ca l-a doborat campania de spam :)  inseamna ca are host de 2 lei, adica globehosting.eu din baia mare :D<br />
subiectu e de kk si face reclama la case&#8230; deci tu faci spam! :D</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

